Recepten

Romige visschotel

Romige visschotel

Lekker met wortelsalade.
Recept categorieën Groenten, Hoofdgerecht, Kaas, Vis
Aantal porties: 4 personen

Van wie is dit recept: Albert Heijn / Aller hande
Deel dit recept op jou Facebook

Print dit recept

———————————————————————————————

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

  • Spinazie ontdooien (in magnetron) volgens gebruiksaanwijzing.
  • Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5.
  • Uien pellen en snipperen.
  • In braadpan olie verhitten.
  • Ui ca. 3 minuten fruiten.
  • MonChou toevoegen en verhitten.
  • Kaas en mosterd erdoor roeren.
  • Vis afspoelen en droogdeppen.
  • Vis in ovenschaal leggen.
  • Bestrooien met zout en peper.
  • Kaassaus erover schenken.
  • Spinazie erover verdelen.
  • Puree maken volgens gebruiksaanwijzing.
  • Puree boven op spinazie scheppen.
  • Schaal ca. 20 minuten in midden van oven plaatsen tot vis gaar is en schotel lichtbruin.

———————————————————————————————



Deel dit lekkers op Facebook
Print dit recept