Romige witlof

Romige witlof

AllerHande februari 2000 / snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 6 struikjes witlof
  • 25 g roomboter
  • 3 eetlepel(s) witte wijn
  • 4 eetlepel(s) slagroom
  • zout
  • versgemalen peper

Instructies

  • Witlof wassen, schoonmaken en droogdeppen.
  • Struikjes in fijne reepjes snijden.
  • In pan boter verhitten.
  • Witlof ca. 10 minuten zachtjes smoren zonder te laten kleuren, af en toe roeren.
  • Wijn en slagroom erdoor roeren.
  • Nog ca. 5 minuten verder stoven.
  • Op smaak brengen met zout en peper.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Bijgerecht / Groenten
Land van herkomst Nederland
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch