Rozijnenwentelteefjes met fruit en vanillesaus
Ingrediënten
- 5 dl melk
- ¼ opengesneden vanillestokje
- 2 ei
- 6 eetlepel(s) suiker
- 1 eetlepel(s) maïzena
- 4 sneedjes krentenbrood
- vloeibare bakboter
- vers seizoensfruit (bv: aardbeien, ananas, banaan, druiven, kers, perzik, peer)
Instructies
- Laat 3 dl melk 15 minuten op een laag vuur trekken met het opengesneden vanillestokje.
- Roer 1 eierdooier los met 4 eetlepels suiker, maïzena en 1 dl melk.
- Laat de vanillemelk hiermee binden en laat afkoelen.
- Klop de tweede eierdooier los met de rest van de suiker en de melk.
- Snij de sneetjes krentenbrood schuindoor en laat ze weken in de melk.
- Bak het brood in de hete margarine bruin.
- Maak een fruitsalade van het fruit.
- Serveer de wentelteefjes met de fruitsalade en de vanillesaus.