Rundvleesreepjes met romige peperpasta

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 ui
  • 1 bakje champignons (250 gram)
  • 1 paprika
  • 1 zakje peterselie (30 gram)
  • 300 gram farfalla (strikjespasta)
  • 4 eetlepels zonnebloemolie
  • 1 schaaltje runderreepjes naturel (ca 300 gram)
  • 1 bakje Boursin cuisine drie pepers (250 ml)

Instructies

  • Ui fijnsnipperen.
  • Champignons schoonvegen en in kwarten snijden.
  • Paprika wassen en in dunne reepjes snijden.
  • Peterselie fijnsnijden.
  • Farfalle volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken.
  • In wok olie verhitten en runderreepjes 3 minuten roerbakken.
  • Ui en champignons toevoegen en meebakken.
  • Laatste moment paprika erdoor scheppen (enkele reepjes bewaren).
  • Boursin Cuisine Drie Pepers volgens gebruiksaanwijzing verwarmen en door farfalle scheppen.
  • Pasta over vier borden verdelen.
  • Vlees met groenten ernaast serveren.
  • Gerecht met peterselie en rest van paprika bestrooien.

Wijnadvies: Rocca Bianca Valpolicella

    --------------------------------------------------------------------------------------------------
    Recept categorieën Pasta / Vlees