Sajoen Toemis Djampoeradoek

Gekruiden kool met ei en garnalen
Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 400 gram witte kool gesneden
  • 100 gram garnalen
  • 2 eieren
  • ¼ blok santen
  • 1 lombok
  • 1 gesneden rode ui
  • 2 theelepel trassi
  • 2 eetlepels olie
  • zout

Instructies

  • Fruit de kleingesneden ui en lombok in de olie.
  • Dan de trassi, kool, zout en zoveel kokend water toevoegen, dat de massa net niet onder staat.
  • Laat dit even doorkoken.
  • Klop de eieren en voeg dit samen met de garnalen en de santen toe.
  • Laat dit koken tot bijna gaar en droog is.
  • De kool mag niet te zacht zijn.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Bijgerecht / Ei / Saus / Vis / Zeevruchten
Land van herkomst Indonesië