Sajoen toemis pollong

gekruiden erwtjes met garnalen
Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 400 gram doperwtjes diepvries
  • 200 gram garnalen
  • 2 tenen knoflook fijngehakt
  • 1 lombok fijngesneden
  • 1 gesneden ui
  • 2 eetlepel(s) asemwater
  • 2 eetlepel(s) olie
  • ¼ blok santen
  • 1 cm laos
  • 1 theelepel trassi
  • zout

Instructies

  • Fruit de ui, knoflook, lombok, garnalen, zout en kruiden in de olie.
  • Voeg hieraan erwtjes, asemwater en santen toe.
  • Leg een goed sluitende deksel op de pan en laat het gerecht op een laag vuur gaar koken.
  • Af en toe controleren of het niet te droog wordt.
  • Indien nodig water toevoegen.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Bijgerecht / Saus
Land van herkomst Indonesië