Sajoer lodeh 2

gekruiden gemende groenten
Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 handvol boontjes
  • 1 handvol peultjes
  • 1 handvol bloemkool stukjes
  • 1 stuk witte kool snippers
  • 7 lomboks
  • 100 gram sjalotten
  • 3 tenen knoflook
  • 1 stukje trassi

Instructies

  • Fruit in wat olie de gesnipperde sjalotten, knoflook, lomboks en de trassi.
  • Doe er dan de groenten bij, al roerend totdat de groenten wat geslonken zijn.
  • Voeg er dan ca. 1 liter melk en wat zout bij en laat het langzaam koken.
  • Nu en dan omroeren totdat alles bijna gaar is.

Notities / Tips / Wijnadvies

Men kan er wat soja bij doen.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Bijgerecht / Saus
Land van herkomst Indonesië