Sajoer tauge

gekruiden taugé
Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 250 gram taugé
  • 1 gesnipperde ui
  • 1 eetlepel(s) olie
  • 1 stukje trassi
  • 2 tenen knoflook uitgeperst
  • 1 theelepel sambal oelek
  • theelepel laos
  • ½ liter bouillon
  • 2 eetlepel(s) santen
  • wat suiker
  • citroensap

Instructies

  • Fruit in wat olie de ui, trassi, knoflook en de laos.
  • Voeg vervolgens de santen, suiker en citroensap naar smaak toe.
  • Laat alles nog heel even licht doorkoken.
  • Dan de taugé erbij, goed omscheppen en doorwarmen.
  • De taugé moet knapperig blijven.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Bijgerecht / Groenten
Land van herkomst Indonesië