Sam zoenen

Porties: 4
Voorbereidingstijd 6 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten
Total time 4 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • ½ liter melk
  • 1 pakje chocoladepuddingpoeder
  • 2 eiwitten
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 30 gram poedersuiker
  • zout

Instructies

  • Doe de melk in een glazen schenkkan, voeg het puddingpoeder toe en klop dit er met een garde door.
  • Zet de kan in de magnetron en kook de pudding 4 minuten op HOOG (100%).
  • Klop de pudding glad, zet de kan 2 minuten op HOOG (100%) en klop de pudding nogmaals glad.
  • Neem een met koud water omgespoelde vorm en giet de pudding daarin uit.
  • Klop de eiwitten met wat zout en de vanillesuiker stijf, voeg de poedersuiker in 2 delen toe en vorm er, als de eiwitten goed stijf zijn, met behulp van 2 eetlepels eieren van.
  • Leg de ‘eiwiteieren’ op een bord en zet dat 3 minuten op MIDDEN LAAG (30%) in de magnetron.
  • Leg de eieren, als ze droog aanvoelen, op de chocoladepudding en serveer direct.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Dessert / Magnetron koken / Nagerecht