Sambal Goreng kool djagoeng

Gekruiden kool met ei
Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 500 gram spitskool
  • 1 grote ui fijngesneden
  • 1 teen knoflook fijngehakt
  • 1 blaadje(s) salam
  • 1 theelepel laos
  • 1 stukje trassi
  • 1 theelepel sambal oelek
  • nootmuskaat
  • zout
  • peper

Instructies

  • Fruit in wat olie de fijngesneden ui en knoflook, de trassi, sambal, laos en het blaadje salam.
  • Zijn de uien bruin, voeg dan de kool toe.
  • Goed doorroeren, de kool mag niet te gaar worden.
  • Als laatste roert men er 2 geklutste eieren doorheen totdat deze kruimelig zijn.
  • Zout, peper en nootmuskaat naar eigen smaak toevoegen.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Basisrecept / Bijgerecht / Ei
Land van herkomst Indonesië