Sambal Goreng oedang capri

gekruiden garnalen en jonge peultjes
Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 150 gram garnalen gepelde
  • 2 tomaten in stukken
  • 1 stukje prei fijngesneden
  • 250 gram jonge peultjes
  • 1 kopje santen
  • 2 uien fijngesneden
  • 1 teen knoflook fijngehakt
  • 1 stukje trassi
  • zout
  • melk
  • peper
  • nootmuskaat

Instructies

  • Spoel de garnalen en laat ze in een vergiet uitlekken.
  • Ontdoe de peultjes van hun steeltjes en was ze.
  • Fruit dan in wat olie de uien, knoflook, trassi en doe dan de tomaat, prei, peultjes en santen erbij.
  • Laat dit op een klein vuur sudderen en roer alles goed door.
  • Afmaken met de kruiden.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Basisrecept / Bijgerecht / Saus
Land van herkomst Indonesië