Sambal Goring telor oedang peteh

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 gekookte eieren gepeld
  • 250 gram garnalen
  • 2 uien
  • 1 teen knoflook
  • 15 petehbonen
  • 1 theelepel laos
  • 1 theelepel sambal oelek
  • ½ blok santen
  • 1 spriet sereh
  • 1 blaadjes salam
  • ½ liter water
  • olie
  • zout

Instructies

  • Fruit de gesnipperde uien en knoflook met de laos, sereh, salam en sambal in de olie.
  • Voeg het water en de santen toe.
  • Daarna de eieren met de garnalen en petehbonen in deze saus laten stoven.
  • Op smaak maken met zout.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Basisrecept / Bijgerecht / Saus
Land van herkomst Indonesië