Sauce poivrade

Pepersaus
Porties: 20 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 50 gram afsnijdsel van haarwild
  • 150 gram mirepoix
  • ½ deciliter azijn
  • ½ deciliter witte wijn
  • 1 deciliter wildmarinade
  • ½ deciliter olie
  • 8 peper
  • 9 deciliter demiglace saus
  • 1 deciliter wildfond

Instructies

  • Laat de afsnijdsels met de mirepoix in olie door en door bruin sauteren.
  • Blus met de witte wijn en de azijn en laat het geheel reduceren.
  • Voeg de demiglace toe en de marinade en laat het nog een uur zachtjes koken.
  • Voeg de peper toe en laat weer 10 minuten koken.
  • Passeer de saus onder druk, verwarm ze nogmaals en maak ze af met de wildfond.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Saus / Wild
Land van herkomst Frankrijk