Stoofschotel van kippenlevertjes met aubergine
Ingrediënten
Instructies
- Pel de ui en snijd hem n stukken.
- Pel de knoflook en snipper ze fijn.
- Maak de aubergine schoon en snijd hem in blokjes.
- Halveer de kippenlevertjes en bestrooi ze met zout en de helft van de cayennepeper.
- Laat de bonen in een zeef uitlekken.
- Verhit de olie in een braadpan en bak de kippenlevertjes, onder regelmatig omscheppen, op hoog vuur in 3 minuten bruin.
- Voeg de ui, de knoflook en de aubergine toe en bak ze al omscheppend 3 minuten mee.
- Voeg de bonen, de tomatenpuree, het kaneelpoeder, de kruiden en 1 dl water toe en laat het gerecht afgedekt 10 minuten stoven.
- Knip intussen de koriander in een kopje fijn.
- Breng het gerecht op smaak met zout en de rest van de cayennepeper en bestrooi het met de koriander.
- Serveer met rijst en gemengde sla.