Thaise knoflook-koriandernoedels met kabeljauw en limoen
Ingrediënten
- ½ zak Conimex Woknoedels 125 g
- 300 g kabbeljauw
- 3 eetlepel(s) Conimex Wok Marinade
- 1 limoen
- Conimex Wok olie
- 1 wokgroentepakket 400 g
- Conimex Woksaus Thaise Knoflook Koriander
Instructies
- Breng in een ruime pan een flinke laag water (met wat zout of ketjap) aan de kook.
- Voeg de noedels toe en kook deze in ca. 2 minuten gaar.
- Trek de noedels na 1 minuut koken uit elkaar.
- Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken
- Snijd de kabeljauw in stukken en meng ze met de wok marinade.
- Laat het 3 minuten staan om te marineren.
- Boen de limoen schoon onder de kraan en rasp de schil met een fijne rasp boven de vis.
- Snijd de limoen in partjes.
- Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.
- Voeg een scheutje olie toe en wok de kabeljauw ca. 3 minuten.
- Schep de vis even uit de wok.
- Zet de wok terug op het vuur, voeg nog een scheutje olie toe en wok de groenten 5 minuten.
- Schep de noedels, de vis en ca. 5 eetlepels woksaus door de groenten.
- Wok nog 1 minuut.
- Schep in 2 diepe borden of kommen.
- Leg de partjes limoen erbij zodat ieder die naar smaak over de noedels kan uitknijpen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Zet voor een lekker extra smaakje Conimex Geraspte Kokos op tafel en geef er voor een krokant accent Cassave Kroepoek bij.
Variatietip:
Vervang de kabeljauw door grote gepelde rauwe garnalen en gebruik een kleine sinaasappel in plaats van limoen.