Tortelloni met rucolapesto

Tortelloni met rucolapesto

Snel te maken / AllerHande december 2003
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 bak verse tortelloni verdi groene pasta, 250 g, koelvers
  • 1 bakje verse pesto naar keuze à 100 g
  • 1 bakje rucolasla 30 g
  • 50 g grana padano kaas, stukje,

Instructies

  • Tortelloni op laag vuur in ruim water met zout beetgaar koken en afgieten.
  • Enkele eetlepels kookvocht opvangen.
  • Tortelloni in warme schaal mengen met pesto en enkele eetlepels kookvocht.
  • Rucola in grove stukken scheuren en door tortelloni scheppen.
  • Kaas in grove krullen schaven en over tortelloni strooien.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Bijgerecht / Pasta
Land van herkomst Italië
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch