Tortilla’s met kip en maïs

Snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 schaaltje kipfilet ca. 400 g
  • 2 uien
  • 3 eetlepels zonnebloemolie
  • 1 dinnerkit flour tortilla’s Fajita Old El Paso
  • 1 zakje gemengde sla 200 g
  • 4 eetlepels sladressing knoflook
  • 1 blik maïskorrels 300 g
  • 1 bekertje sour cream 125 ml

Instructies

  • Kipfilet in kleine blokjes snijden.
  • Uien pellen en snipperen.
  • In braadpan olie verhitten en kipfilet ca. 4 minuten rondom bakken.
  • Ui toevoegen en ca. 2 minuten meebakken.
  • Kruidenmix (uit kit) mengen met 100 ml water en ca. 10 minuten onafgedekt zachtjes laten koken.
  • Intussen tortilla’s (uit kit) verwarmen volgens gebruiksaanwijzing.
  • Sla aanmaken met dressing.
  • Maïs laten uitlekken en ca. laatste 3 minuten met kipmengsel meeverwarmen.
  • Tortilla’s aan tafel vullen met kipmengsel, salsasaus (uit kit) en sour cream.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveren met salade.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Gevogelte / Hoofdgerechten / Kip / Tortilla
Land van herkomst Mexico