Trifle 2

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 10 plakken cake
  • 8 eetlepel(s) abrikozenjam
  • 1 glas medium dry sherry
  • ½ liter vanillevla
  • 2 bekers crème fraîche
  • liter slagroom
  • 1 eetlepel(s) suiker
  • 12 blauwe druiven
  • 8 bitterkoekjes

Instructies

  • Bestrijk de plakken cake met jam.
  • Leg 5 plakken cake in een schaal en schenk de helft van de sherry hierover.
  • Roer de vla en de crème fraîche door elkaar en schenk de helft van dit mengsel over de cake in de schaal.
  • Verdeel de rest van de cake en de sherry erover en dek af met de rest van de vla.
  • Klop de slagroom met de suiker stijf.
  • Garneer de trifle met toefjes slagroom, druiven en bitterkoekjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Cake / Nagerecht