Tropisch fruit met passieroom

Snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 rijpe mango
  • 1 banaan
  • 1 eetlepel citroensap
  • 4 passievruchten
  • 4 eetlepels finesse voor verrijken room, pot à 250 ml
  • 4 eetlepels passie likorette
  • paar blaadjes verse munt

Instructies

  • Mango schillen en vruchtvlees van de pit af in stukjes snijden.
  • Banaan pellen en in plakjes snijden.
  • Banaan met citroensap besprenkelen.
  • Banaan en mango mengen en over vier bordjes verdelen.
  • Passievruchten halveren en 4 helften op bordjes zetten.
  • Room losroeren met likorette.
  • Van rest van passievruchten vruchtvlees eruit lepelen en door room scheppen.
  • Passieroom over fruit verdelen.
  • Met munt garneren.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Dessert / Fruit / Nagerecht