Vegetarische pizza
Restjes? Doe het eens op een andere manier en leg alles wat je over hebt op een verse pizzabo-dem. Zo’n feest van smaken had je nog nooit op restjesdag.
Ingrediënten
- 1 JAN pizzadeeg met tomatensaus 250 g ricotta
- 130 g zongedroogde tomaatjes 90 g pesto
- 390 g artisjokharten blik
- 140 g zwarte olijven
- 75 g rucola
Instructies
- Verwarm de oven voor op 210 ˚C
- Rol het pizzadeeg met het bakpapier uit op een bakplaat
- Verdeel de tomatensaus over de bodem
- Bak de bodem in circa 15 minuten goudbruin en gaar
- Bestrijk de bodem met ricotta
- Verdeel de zongedroogde tomaatjes over de ricotta
- Besprenkel de ricotta met groene pesto
- Giet de artisjokharten af en halveer ze
- Verdeel de artisjok en de zwarte olijven over de pizza
- Garneer de pizza met rucola