Gevulde Krentenbol met Kip en Mandarijn

Porties: 1 personen
Bereidingstijd: 5 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 mini-krentenbol
  • 1 eetlepel smeerkaas 20+
  • 1 plakje kipfilet of ½ plakje ham
  • 5 partjes mandarijn

Instructies

  • Snijd de krentenbol open en bestrijk de snijvlakken met smeerkaas.
  • Leg het plakje kipfilet dubbelgevouwen op de onderkant van de krentenbol en garneer met de partjes mandarijn.
  • Leg de bovenkant van de krentenbol er weer op.
  • Verpak de krentenbol strak in huishoudfolie.

Notities / Tips / Wijnadvies

Variatie op de mandarijn: plakjes kiwi of stukjes verse ananas.

Wijnadvies:

Een lichte en fruitige witte wijn zoals een Riesling zou goed passen bij dit gerecht.

Voedingswaarden

Calories: 112 kcal | koolhydraten: 16 g | Protein: 7 g | Vet: 3 g | Zout: 0.6 mg | Sugar: 9 g
————————————————————————————————–
Recept categorieën Gevogelte / Kip / Lunch / Ontbijt
Land van herkomst Nederland