Vissoep met tonijnstokbrood

Snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 voorgebakken stokbrood met kruidenboter 175 g
  • 1 zak broccoliroosjes 300 g
  • 3 bosuitjes
  • 3 blikken romige vissoep à 400 ml
  • 1 blik tonijn in water 185 g
  • 1 pakje verse roomkaas 100 g

Instructies

  • Oven op 180 °C voorverwarmen.
  • Stokbrood in 8-10 minuten afbakken.
  • In pan broccoli 5 minuten koken.
  • Broccoli afgieten en kleiner snijden.
  • Bosui wassen en in ringen snijden.
  • In pan vissoep zachtjes verwarmen.
  • Tonijn afgieten en goed met roomkaas mengen.
  • Met zout en peper op smaak brengen.
  • Stokbrood in plakjes snijden en met tonijn-roomkaasmengsel besmeren.
  • Broccoli aan vissoep toevoegen.
  • Vissoep over vier borden verdelen en met bosui garneren.
  • Stokbrood ernaast leggen.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Brood / Groenten / Hoofdgerechten / Soep / Vis