Volkorenbruschette met rauwe ham en meloen

      Geen reacties op Volkorenbruschette met rauwe ham en meloen

 

Volkorenbruschette met rauwe ham en meloen

Recept afdrukken
CategorieBrood / Broodjes
KeukenItalië
porties2
AuteurBrood.net

Ingrediënten

  • 4 dikke sneden donker vloer volkorenbrood
  • 1/4 meloen
  • 2-3 eetlepels olijfolie
  • 4 eetlepels honing
  • 8 plakjes rauwe ham
  • peper
  • 2 eetlepels basilicum in reepjes

Bereidingswijze

  • Rooster de sneden brood in een grillpan of in de broodrooster mooi bruin. Schil intussen de meloen, verwijder de pitjes en snijd het stuk in 8 dunne plakken. Leg de geroosterde sneden brood op vier bordjes en sprenkel er wat olijfolie over. Strijk over elk sneetje een eetlepel honing uit. Vouw de plakjes rauwe ham losjes op en rangschik ze samen met de plakken meloen op de sneden brood. Maal er eventueel wat zwarte peper boven. Strooi de basilicumreepjes over de sneetjes.

Voedingswaarde

Voedingswaarden
Volkorenbruschette met rauwe ham en meloen
Hoeveelheid per portie
Calorieën 465 Calorieën van vet 159
% Dagelijkse waarde*
Vet 17.7g27%
Verzadigd vet 3.9g24%
koolhydraten 57g19%
Vezels 4g17%
Eiwit 18.6g37%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.
Voorbereidingstijd : 10 min