Geroosterde Volkoren Bruschette met Rauwe Ham en Meloen
Geniet van deze heerlijke geroosterde volkoren bruschette met de perfecte combinatie van zoete meloen, zoute rauwe ham en aromatische basilicum!
Ingrediënten
- 4 dikke sneden donker vloer volkorenbrood
- ¼ meloen
- 2-3 eetlepels olijfolie
- 4 eetlepels honing
- 8 plakjes rauwe ham
- Peper naar smaak
- 2 eetlepels basilicum in reepjes gesneden
Instructies
- Rooster de sneden brood in een grillpan of in de broodrooster mooi bruin.
- Schil intussen de meloen, verwijder de pitjes en snijd het stuk in 8 dunne plakken.
- Leg de geroosterde sneden brood op vier bordjes en sprenkel er wat olijfolie over.
- Strijk over elk sneetje een eetlepel honing uit.
- Vouw de plakjes rauwe ham losjes op en rangschik ze samen met de plakken meloen op de sneden brood.
- Maal er eventueel wat zwarte peper boven.
- Strooi de basilicumreepjes over de sneetjes.
- Serveer direct.
Voedingswaarden
Calories: 465 kcal | koolhydraten: 57 g | Protein: 18.6 g | Vet: 17.7 g