Warme appel in een koude vanillejas

Porties: 1
Voorbereidingstijd 3 minuten
Total time 1 minuut
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 eetlepel(s) rozijnen
  • 0,3 dl rum of water
  • 2 kleine appels
  • 1 eetlepel(s) bruine suiker
  • 2 dl vanillevla

Instructies

  • Doe de rozijnen met de rum of het water in een kopje en verwarm dit 1 minuut op HOOG (100%).
  • Schil de appels en haal met een appelboor de klokhuizen eruit.
  • Roer de warme rozijnen zonder het vocht door de bruine suiker en vul de gaten in de appels daarmee.
  • Zet de appels in 2 schaaltjes en verwarm ze 2 minuten op HOOG (100%).
  • Schenk de koude vanillevla erover.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Dessert / Fruit / Magnetron koken / Nagerecht