Wildbouillon met cantharellen

Porties: 2
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • ¼ paprika
  • 75 gram cantharellen
  • ½ eetlepel boter
  • 1 theelepel tijm
  • ½ dl medium dry sherry
  • 1 potje wildbouillon 400 ml
  • citroensap
  • ½ eetlepel bieslook

Instructies

  • Snijd de paprika in smalle stukjes van ± 2 cm lang.
  • Veeg de cantharellen schoon.
  • Smelt de boter, schep er de paprika, de cantharellen en de tijm door, smoor dit
  • mengsel ± 3 minuten en roer er de sherry en de wildbouillon door.
  • Verwarm de wildbouillon en breng haar met enkele druppels citroensap op smaak.
  • Schep de wildbouillon in 2 warme diepe borden en strooi de bieslook erin.
  • Lekker met een kaasstengel.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Soep / Wild