Gember-Kaneel Winterkoffie

Een heerlijke winterse koffie waarbij de pittige gember goed samengaat met de zoete kaneel.
Porties: 1
Voorbereidingstijd 10 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 espresso van de Indriya from India koffie
  • 15 gram honing
  • 140 ml melk
  • Gemberpoeder
  • 1 kaneelstokje

Instructies

  • Voeg de honing toe aan de bodem van het glas.
  • Voeg vervolgens een snufje gemberpoeder toe.
  • Schenk de melk in uw Aeroccino melkopschuimer en bereid het melkschuim.
  • Voeg het melkschuim toe aan het glas.
  • Plaats het glas onder uw Nespresso machine en zet een espresso.
  • Decoreer de koffie met een beetje gemberpoeder en voeg het kaneelstokje toe als garnering.
  • Roer de ingrediënten voorzichtig door elkaar.
  • Geniet van deze heerlijke gember-kaneel winterkoffie!

Notities / Tips / Wijnadvies

Deze gember-kaneel winterkoffie gaat goed samen met een glas warme mulled wijn.

Voedingswaarden

Calories: 120 kcal | koolhydraten: 15 g | Protein: 5 g | Vet: 3 g | Zout: 0.1 mg | Sugar: 12 g
————————————————————————————————–
Recept categorieën Warme dranken
Geschikt voor Dieët: Glutenvrij / Vegetarisch