Wittechocolade aardbei-ijsbonbon

Wittechocolade aardbei-ijsbonbon

De echte chocoladekenner weet, chocolade en aardbei smaakt hemels samen. Dit is een eenvoudig 'recept' voor een heerlijke en aparte chocolade-ijsbonbon. Uiteraard ook met melk chocolade of pure chocolade te maken.
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

Instructies

  • Was de aardbeien en verwijder het kroontje.
  • Leg al het fruit op een schaaltje, zorg ervoor dat deze niet nat is.
  • Smelt de Droste witte pastilles in een bakje (au bain marie), totdat alle pastilles gesmolten zijn en er een smeuïg geheel ontstaan is.
  • Vul nu de vormpjes met deze heerlijke gesmolten chocolade en leg daarin de aardbei.
  • Druk deze een klein beetje aan, zodat de aardbei goed onder is en bedekt is met de chocolade.
  • Zet nu de ijsblokjesvorm in de vriezer en haal deze na enkele uren uit de vriezer.
  • Zo is er een heerlijke ijsbonbon ontstaan met vers fruit!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Chocolade