Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pakketje van Tonijnfilet
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
4 stukjes zilverpapier (30x30cm)
BBQ
Ingrediënten
▢
4
stukjes
tonijnfilet
▢
1
ajuin
in ringetjes gesneden
▢
4
eetlepel(s)
olijfolie
▢
peper en zout
▢
½
rode paprika
in reepjes
▢
4
champignons
in schijfjes
▢
Provençaalse kruiden
Instructies
Schik de tonijn op het zilverpapier.
Doe er wat uienringetjes, wat paprikareepjes en peper en zout over.
Leg de schijfjes champignons op de vis en breng op smaak met Provençaalse kruiden.
Overgiet met 1 el olijfolie.
Vouw het zilverpapier dicht en leg gedurende 20 minuutjes in de voorverwarmde oven (200 graden) of op de BBQ.
Notities / Tips / Wijnadvies
Opdienen in het zilverpapier.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Barbecue
/
Vis