Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aceitunas a la Sevillana
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
250
gr
groene olijven
met pit
▢
½
theelepel
rozemarijnnaaldjes
gedroogde
▢
1
theelepel
tijmblaadjes
gedroogde
▢
2
laurierblaadjes
▢
½
theelepel
venkelzaadjes
▢
4
teentjes
knoflook
geplette
▢
3
eetlepel(s)
azijn
▢
water
Instructies
Doe de groene olijven met pit in een glazen pot (waarin ze precies passen).
Schud alles goed en laat de olijven op kamertemperatuur ± 3 dagen marineren.
Vul de pot aan met water.
Bewaar de olijven daarna in de koelkast.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Borrelhapjes
/
Hapjes
/
Koude Hapjes
/
Tapas