Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Bospaddestoelenbouillon met portobello
AllerHande 15 2004
Porties:
2
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
eetlepel(s)
olie
▢
100
g
maïskipfilet
in dunne reepjes
▢
1
portobello
in reepjes
▢
250
ml
bospaddestoelen- of gevogeltefond
pot à 380 ml
▢
2
eetlepel(s)
medium dry sherry
▢
1
teentje
knoflook
gehalveerd
▢
1
theelepel
gedroogde dragon
▢
2
takjes
peterselie
fijngeknipt
▢
plukje tuinkers
om te garneren
Instructies
In pan met dikke bodem olie verhitten.
Kip- en portobello reepjes op hoog vuur 1 minuut roerbakken.
Fond, sherry en 200 ml water erbij schenken.
Knoflook en dragon toevoegen.
Geheel aan de kook brengen en 15 minuten zachtjes laten koken.
Bouillon laten afkoelen en tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.
Knoflook verwijderen en bouillon door en door verwarmen.
Bouillon in voorverwarmde diepe borden scheppen en met peterselie en tuinkers garneren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bouillon
/
Gevogelte
/
Kip
/
Voorgerechten