Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Makreelcurry met naanbrood
Snel te maken
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
gestoomde makreel
ca. 350 g
▢
1
ui
▢
1
bloemkool
▢
3
eetlepel(s)
zonnebloemolie
▢
4
eetlepel(s)
milde currypasta
pot à 285 g
▢
1
blik
tomatenblokjes
400 ml
▢
200
ml
kokosmelk
▢
1
pak
naanbrood met knoflook en koriander
280 g
▢
10
g
verse koriander
zakje à 25 g
Instructies
Makreel schoonmaken en in stukken verdelen.
Ui pellen en snipperen.
Bloemkool schoonmaken en in roosjes verdelen.
In braadpan olie verhitten.
Ui 2 minuten zacht bakken.
Currypasta toevoegen en 2 minuten meebakken.
Tomatenblokjes, kokosmelk en bloemkool toevoegen en geheel aan de kook brengen.
Curry 8 minuten zacht laten koken.
Naanbroden volgens gebruiksaanwijzing verwarmen.
Makreel aan curry toevoegen en nog 2 minuten meewarmen.
Met zout en peper op smaak brengen.
Koriander fijnknippen.
Curry met koriander bestrooien en met naanbrood serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Broodjes
/
Curry's
/
Hoofdgerechten
/
Vis