Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aardappelvissoep
Snel te maken
Porties:
4
personen
Total time
30
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
pak
koolvisfilet
diepvries, 4 x 100 g
▢
350
g
aardappels
Biologisch, zak à 1 kg
▢
2
uien
▢
5
eetlepel(s)
zonnebloemolie
▢
1
zak
soepgroente
▢
1200
ml
visbouillon
van tablet
▢
½
zakje
peterselie
à 30 g
Instructies
Vis volgens gebruiksaanwijzing in magnetron ontdooien.
Aardappels schillen, wassen en in blokjes snijden.
Uien pellen en snipperen.
In soeppan olie verhitten en uien met soepgroenten 3 minuten fruiten.
Aardappel toevoegen en 2 minuten meebakken.
Bouillon erbij schenken en aan de kook brengen.
Soep 15 minuten laten koken.
Peterselie fijnknippen.
Vis in blokjes snijden en laatste 5 minuten meekoken.
Soep op smaak brengen met zout en peper.
Soep met peterselie bestrooien.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met bruin brood.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Soep
/
Vis
Land van herkomst
Nederland