Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Artisjokbodems met warme basilicumdressing
Porties:
10
stks
Total time
10
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
40
g
cashewnoten
ongezouten
▢
2
blik
artisjokbodems
a 400 g
▢
15
g
basilicum
verse
▢
1
theelepel
citroenrasp
potje
▢
1
theelepel
mosterd
▢
3
eetlepel
notenolie
▢
1
dl
droge witte wijn
Instructies
Cashewnoten in droge koekenpan licht roosteren.
Artisjokken onder koud water en droogdeppen met keukenpapier.
Basilicumblaadjes van steeltjes halen en in keukenmachine doen.
Toevoegen: citroensap, mosterd, olie en wijn.
Pureren tot gladde saus.
Cashewnoten fijnhakken.
Basilicumsaus op laag vuur verwarmen; niet aan de kook laten komen.
Cashewnoten door saus roeren en saus op smaak brengen met zout en versgemalen peper.
Artisjokbodems vullen met saus.
Direct serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Amuse
/
Groenten
/
Noten
/
Voorgerechten
Land van herkomst
Italië
Geschikt voor Dieët:
Glutenvrij
/
Vegetarisch