Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gnocchi met kalkoenworstjes en tomatensaus
Porties:
4
personen
Total time
30
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1½
pak
gnocchi di patate
aardappel-pastaballetjes, à 500 g
▢
1
ui
▢
2
teentjes
knoflook
▢
1
schaaltje
kalkoenworstjes
6 stuks
▢
2
eetlepel(s)
olijfolie
▢
2
blikjes
gepelde tomaten
▢
1
blikje
sperziebonen
425 g
▢
75
g
lichtbelegen kaas
30+
Instructies
Gnocchi volgens gebruiksaanwijzing bereiden.
Ui en knoflook pellen en snipperen.
Worst in stukjes van ca. 2 cm snijden.
In braadpan olie verhitten en ui en knoflook 2 minuten fruiten.
Worst toevoegen en 3 minuten meebakken.
Tomaten toevoegen en saus 10 minuten zachtjes koken.
Laatste minuut sperziebonen meewarmen.
Kaas raspen.
Saus met zout en peper op smaak brengen.
Gnocchi over vier borden verdelen.
Saus erop scheppen en met kaas bestrooien.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met plakjes komkommer.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gevogelte
/
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Kalkoen
Land van herkomst
Italië