Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gebakken zalm met witte wijnsaus
Snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
schaaltje
Schotse zalmfilet
250 g
▢
2
eetlepel(s)
boter
of margarine
▢
8
takjes
dille
verse
▢
100
ml
crème fraîche
▢
2
eetlepel(s)
droge witte wijn
▢
1
zakje
rucola slamelange
75 g
▢
8
pan tostado
geroosterd brood met olie zak à 150 g
Instructies
Zalm bestrooien met zout en peper.
Boter verhitten in koekenpan en zalm volgens gebruiksaanwijzing bakken.
Helft van dille fijnknippen.
Saus roeren van crème fraîche, wijn, fijngeknipte dille en zout en peper naar smaak.
Sla over vier bordjes verdelen.
Zalm op sla leggen.
Saus erover scheppen.
Garneren met takje dille.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met pan tostada.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vis
/
Voorgerechten
/
Zalm