Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Tagliatelle met courgette-zalmsaus
Snel te maken
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
braadpan
Ingrediënten
▢
1
pak
tagliatelle bicolore
375 g
▢
2
courgettes
▢
3
eetlepels
olijfolie
▢
1
doosje
mix voor tagliatelle roomsaus
70 g
▢
250
ml
halfvolle melk
▢
1
bakje
zalmsnippers
200 g
Instructies
Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken.
Courgettes schoonmaken en in dikke plakken snijden.
Plakken in reepjes snijden. In braadpan olie verhitten.
Courgette 2 minuten bakken.
Mix voor roomsaus, 200 ml water en melk door courgette roeren, aan de kook brengen en 5 minuten zachtjes laten koken.
Zalmsnippers door saus roeren en 1 minuut meewarmen.
Tagliatelle serveren met courgette-zalmsaus.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met tomatensalade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Pasta
/
Vis
/
Zalm
Land van herkomst
Italië