Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aardbeien tonijntartaar
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
250
g
aardbeien
▢
250
g
tonijn
schoongemaakte
▢
scheutje
sesamolie
▢
peper
▢
beetje
bloem
▢
beetje
boter
om in te bakken
▢
zout
Instructies
Hak tonijn zorgvuldig fijn met het mes.
Ontdoe de aardbeien van de kroontjes en hak in kleine stukjes zodanig dat je ze niet tot moes slaat.
Meng vis en aardbei voorzichtig, gebruik sesamolie om de 2 ingrediënten beter te laten hechten en breng op smaak met zout en peper.
Doe over in 4 kleine ringvormen.
Laat wat boter uitsmelten in de pan.
Dep de te bakken kant van je tartaartjes losjes in bloem en bak kort aan.
De andere kant wordt niet gebakken.
Verwijder de ringen en serveer.
Kan eventueel een blaadje veldsla bij.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Fruit
/
Vis
/
Voorgerechten
Land van herkomst
België