Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Antwerpse rooie
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
flesje
De Koninck
▢
3
dl
visbouillon
▢
3
dl
crème fraîche
▢
3
dl
Pommodore
dik tomatensap
▢
3
dl
slagroom
▢
1
eetlepel
basilicumpasta
of pesto
Instructies
Verhit in een pannetje de visbouillon en het
flesje bier van het aletype (alternatieven zijn
bijvoorbeeld Vieux Temps, Grolsch Amber,
Speciale Palm en Klassiek 1628 van 3
Hoefijzers).
Laat dit wat inkoken, voeg de crème fraîche toe
en laat verder inkoken. Voeg de Pommodore en de
slagroom toe en laat verder tot sausdikte
inkoken.
Voeg vlak voor het opdienen naar smaak
basilicumpasta (of pesto) toe. Deze saus is
lekker bij vis, gamba's of mosselen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Saus
Land van herkomst
België