Ga terug
Email Link
Afdrukken
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Makreel avocadobol
Allerhande 2002
Porties:
4
Bereidingstijd:
20
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
Fougasse de Champaign
afbakbrood
▢
2
bosuitjes
▢
200
g
gerookte makreelfilet
▢
½
pot
guacamoledip
a 300 ml
▢
1
zakje
rucolasla
30 g
Instructies
Oven voorverwarmen op 220 °C.
Brood op rooster leggen en in midden van oven in 6-8 minuten afbakken.
Brood uit oven nemen en enkele minuten laten afkoelen.
Intussen bosuitjes schoonmaken en in lengte in dunne repen snijden.
Vis in stukken snijden.
Broodbol opensnijden en aan beide zijden dik met avocadodip besmeren.
Bosuitjes over onderste broodhelft strooien.
Makreel en rucola erop leggen, afdekken met bovenste broodhelft.
Voedingswaarden
Calories:
1045
kcal
|
koolhydraten:
97
g
|
Protein:
39
g
|
Vet:
55
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Broodjes
/
Hoofdgerechten
/
Vis