Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pasta met tonijnsaus en rucola
In een kwartier kun je aan tafel voor deze pasta met artisjok en tonijn. uit de Allerhande van 2002
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
15
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
400
g
penne rigate
▢
400
g
artisjokharten
▢
370
g
tonijn
in olijfolie
▢
225
g
Napoletanasaus met basilicum
bakje
▢
70
g
rucola
Instructies
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Laat de artisjokharten uitlekken en deel in vieren.
Giet de tonijn af en verbrokkel met een vork.
Vang per blikje 1 el olie op.
Verhit in een wok of koekenpan de olie (uit het blikje tonijn).
Roerbak de artisjokharten ca. 2 min.
Voeg de tonijn en de pastasaus toe.
Verwarm de saus ca. 3 min. zachtjes.
Schep de pasta door de saus.
Halveer de rucola en meng door de pasta.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Pasta
/
Vis
Land van herkomst
Italië
Jaargetijde:
Snel te maken