Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Tortelloni met basilicumolie
Allerhande 2002
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
cocktailprikkers
pan
Ingrediënten
▢
4
cherrytomaatjes
▢
15
g
basilicum
verse
▢
2
eetlepels
olijfolie
▢
4
tortelloni con formaggio e nocci
Instructies
In pan met kokend water tomaatjes even onderdompelen.
Velletje lostrekken tot kruintje en los eraan laten hangen.
Basilicumblaadjes van steeltjes halen. In pan met kokend water basilicumblaadjes 20 seconden zachtjes koken.
Boven kopje basilicumblaadjes (4 achterhouden voor garnering) door zeef wrijven.
Olie aan puree toevoegen en goed door elkaar roeren.
In pan met water tortelloni in ca. 4 minuten beetgaar koken en afgieten.
Tortelloni, tomaatje en blaadje basilicum aan prikker rijgen.
Olie erover sprenkelen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Borrelhapjes
/
Pasta
Land van herkomst
Italië
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch