Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
Allerhande 2002
Porties:
6
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
200
g
rode bessen
▢
2
bosuitjes
▢
2
eetlepels
gemberjam
▢
mespunt
kruidnagelpoeder
▢
zout
▢
versgemalen peper
▢
200
ml
crème fraîche
▢
2
eetlepels
geraspte mierikswortel
potje
▢
3
eetlepels
Dijonmosterd
▢
200
g
rosbief
vleeswaren
▢
200
g
gebraden varkensfricandeu
vleeswaren
▢
300
g
gebraden gehakt
vleeswaren
Instructies
Bessen wassen en boven schaal van takjes rissen.
Bosuitjes schoonmaken en in dunne ringen snijden.
Bosui, gemberjam, kruidnagelpoeder, zout en peper naar smaak door bessen scheppen.
Minstens 1 uur laten staan.
In andere schaal crème fraîche, mierikswortel en mosterd door elkaar roeren.
Op smaak brengen met zout en peper.
Op platte schaal rosbief, fricandeau en gehakt in rijen uitspreiden.
Bessensaus en mosterdroom in schaaltjes op buffet zetten
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Vlees
Land van herkomst
Scandinavië