Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Avocadosalade met pecannoten
Allerhande 2003
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
6
gedroogde
tomaten op olie
potje
▢
½
bakje
ongezouten
▢
80
gpecannoten
▢
15
g
koriander
verse
▢
½
limoen
▢
1
eetlepel
grove mosterd
▢
6
eetlepels
olijfolie
extra vierge
▢
chilipeper
gedroogde uit het molentje
▢
zout
▢
2
rijpe
avocado's
Instructies
Tomaatjes droogdeppen en in ragfijne reepjes snijden.
Reepjes halveren.
Pecannoten in grove stukken breken.
Blaadjes koriander van takjes plukken.
Limoen uitpersen.
In schaal limoensap, mosterd en olie tot dressing kloppen.
Chilipeper naar smaak erboven malen.
Dressing op smaak brengen met zout.
Avocado's halveren en pit verwijderen.
Schil in midden in lengte insnijden en eraf pellen.
Avocadohelften in grove stukken breken.
Stukken avocado met reepjes tomaat en korianderblaadjes door dressing scheppen.
Salade over vier borden verdelen, pecannoten erover strooien en wat chilipeper erover malen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met geroosterde shoarmabroodjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Brunch
/
Lunch
/
Noten
/
Salade
Extra aanwijzing
Snel te maken
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch