Snijd de rode uien, rode paprika's, courgette en tomaten grof.
Verhit 3 eetlepels olijfolie in een pan en fruit de ui zachtjes gedurende 3 minuten.
Voeg de paprika's en courgette toe en bak ze 3 minuten mee.
Schep de tomaten erdoor en strooi korianderpoeder, zout en peper naar smaak over de groenten.
Leg een deksel op de pan en stoof de groenten gaar gedurende nog 10 minuten.
Bereid de couscous volgens de gebruiksaanwijzing.
Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak de plantaardige Marokkaanse schijven goudbruin in 4 minuten per kant.
Verdeel de couscous en gestoofde groenten over vier borden en leg de Marokkaanse schijf ernaast.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Deze couscous met gestoofde groenten en kruidige plantaardige schijven zou goed samengaan met een frisse en fruitige witte wijn, zoals een Sauvignon Blanc of een Pinot Grigio. De verfrissende citrus- en bloemige tonen van deze wijnen complimenteren de kruidige en aromatische smaken van het gerecht.