Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Zalmfilet met Kerriepasta
Een heerlijke zalmfilet met kerriepasta, sperziebonen en Mon Chou, perfect voor een snelle en smaakvolle maaltijd.
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
25
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Koekenpan
kookpan
mes
snijplank
Ingrediënten
▢
400
g
zalmfilet
▢
2
uien
▢
250
g
sperzieboontjes
▢
1
eetlepel
kerriepasta
▢
100
g
Mon Chou
▢
1
eetlepel
citroensap
▢
4
cl
olijfolie
▢
Zout
▢
Witte peper
▢
300
g
penne rigate
Instructies
Snijd de zalmfilet in blokjes en wrijf deze in met zout en peper.
Verhit de olie in een pan en bak hierin de zalmblokjes om en om.
Voeg de gesnipperde ui toe en bak even mee tot de ui glazig is.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Deze zalmfilet met kerriepasta past goed bij een frisse en lichte witte wijn, zoals een Sauvignon Blanc of een frisse Chardonnay.
Voedingswaarden
Calories:
380
kcal
|
koolhydraten:
40
g
|
Protein:
30
g
|
Vet:
18
g
|
Zout:
0.8
g
|
Sugar:
5
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Pasta
/
Vis
/
Zalm
Land van herkomst
Internationaal
Jaargetijde:
Herfst
/
Winter
Geschikt voor Dieët:
Glutenvrij
/
Pescatarian
Feestdagen etc
Kerst