Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Chinese Kool Roerbak met Vlees en Macaroni
Porties:
2
personen
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Bereidingstijd:
15
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
wok of braadpan
kookpan
Ingrediënten
▢
Chinese kool
▢
500
ml
bouillon
▢
Half zakje macaroni
▢
250
g
vlees
varkens- of kippenvlees, in blokjes gesneden
▢
Ketjap
▢
Peper
▢
Zout
Instructies
Verhit wat boter of olie in een wok of braadpan.
Bak het vlees licht aan tot het lichtbruin is.
Voeg de fijngesneden Chinese kool toe en roerbak tot deze zacht begint te worden.
Voeg de bouillon toe en laat het geheel nog ongeveer 10 minuten sudderen tot het vlees gaar is en de kool zacht.
Kook ondertussen de macaroni gaar in bouillon of water volgens de instructies op de verpakking.
Breng de roerbak op smaak met ketjap, peper en zout naar smaak.
Serveer de Chinese kool roerbak met het vlees en de gekookte macaron
Notities / Tips / Wijnadvies
Geniet van deze smaakvolle Chinese kool roerbak met een vleugje ketjap en gekookte macaroni.
Wijnadvies:
Het past goed bij een lichte rode wijn zoals een Pinot Noir of een droge witte wijn zoals een Sauvignon Blanc.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Pasta
/
Roerbakken / Wokken
/
Vlees
Land van herkomst
China
Geschikt voor Dieët:
Suikervrij
/
Zout arm