Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Coquilles met ham
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
12
coquilles
▢
12
plakken
gerookte ham
▢
1
dl
water
▢
60
g
suiker
▢
citroen
▢
takje
rozemarijn
▢
50
g
olijven
▢
2
tomaat
in blokjes
▢
20
g
kappertjes
▢
2
eetlepel(s)
bieslook
fijngesneden
▢
1
teentje
knoflook
fijngesneden
Instructies
Suiker, water, citroenschil en rozemarijn voor 2/3 inkoken en af laten koelen.
Plakjes ham op de werkbank leggen, coquilles erop en met marinade insmeren.
Dichtvouwen, prikkertje erdoor en licht insmeren met olijfolie.
In tefalpan zachtjes bakken (± 2 minuten).
Olijven, tomaat, kappertjes, knoflook en 1 eetlepel bieslook door elkaar mengen.
Op smaak brengen met peper en zout en olijfolie toevoegen tot een samenhangend geheel.
Samen serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Amuse
/
Vis
/
Voorgerechten
/
Zeevruchten