Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Afrikaanse couscousburger
AllerHande februari 2004
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Koekenpan
kom
Ingrediënten
▢
2
eetlepel(s)
couscous
▢
300
g
rundergehakt
▢
½
eetlepel(s)
shoarmakruiden
▢
1
sjalot
fijngesnipperd
▢
2
takjes
munt
in reepjes
▢
versgemalen peper
▢
2
eetlepel(s)
olie
Instructies
In kom couscous in 50 ml kokend water 6 minuten wellen.
In kom rundergehakt, gewelde couscous, shoarmakruiden, sjalot, munt, zout en peper door elkaar kneden.
Gehakt in 4 gelijke porties verdelen en tot hamburgers vormen.
In koekenpan olie verhitten en hamburgers op matig vuur in 8-10 minuten gaar en bruin bakken, halverwege keren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Rijst
/
Rundvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Zuid Afrika