Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Chinese vispakketjes
Aller Hande 1996
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
aluminiumfolie
Barbecue
knoflookpers
Koelkast
wijde schaal
Ingrediënten
▢
4
eetlepel(s)
Chinese sojasaus
Chinese Emperor,
▢
4
eetlepel(s)
droge sherry
▢
1
eetlepel(s)
gembersiroop
▢
2
teentjes
knoflook
▢
1
pak
kabeljauwfilet
400 g, diepvries,
▢
1
pakje
Noorse garnalen
100 g, diepvries, AH,
▢
1
bosje
bosuitjes
▢
1
eetlepel(s)
sesamolie
Royal Mail,
Instructies
VOORBEREIDEN:
In wijde schaal sojasaus, sherry en gembersiroop door elkaar roeren.
Knoflook pellen en erboven uitpersen.
Bevroren kabeljauw erin leggen.
Afgedekt in koelkast ca. 3 uur laten marineren, af en toe keren. In zeef garnalen in ca. 1 uur laten ontdooien.
Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden.
Op aanrecht 4 stukken aluminiumfolie van 30 x 30 cm uitspreiden.
Kabeljauw uit marinade nemen, in 4 stukken snijden en op stukken aluminiumfolie leggen.
Bosui en garnalen erover verdelen.
Folie tot pakketjes dichtvouwen en tot gebruik in koelkast leggen.
BEREIDEN:
Op hete barbecue vispakketjes in ca. 15 minuten gaar laten worden.
Pakketjes openvouwen en vis besprenkelen met sesamolie.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Barbecue
/
Hoofdgerechten
/
Vis
Land van herkomst
China