Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Chocoladesaus
Een rijke en romige chocoladesaus, perfect om te serveren bij bv een
ijstulband
of andere desserts.
Porties:
4
Bereidingstijd:
10
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
pan
Ingrediënten
▢
100
g
cacao
▢
50
g
suiker
▢
¼
liter
water
▢
⅛
liter
slagroom
Instructies
Breng de cacao, suiker en water al roerend aan de kook.
Roer de slagroom erdoor en laat de saus iets indikken.
Serveer de chocoladesaus warm bij bv een
ijstulband
of ander dessert.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies
Serveer bij de chocoladesaus een rijke
Port
of een
Shiraz
voor de perfecte balans van smaken.
Voedingswaarden
Calories:
180
kcal
|
koolhydraten:
30
g
|
Protein:
3
g
|
Vet:
6
g
|
Zout:
10
g
|
Sugar:
28
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Chocolade
/
Saus
Land van herkomst
Internationaal
Jaargetijde:
Herfst
/
Winter
Feestdagen etc
Kerst